Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 07:36:39

Міліція забезпечила порядок в День Конституції

30.06.2015   17:53Агенцiя

На Чернігівщині офіційні заходи з нагоди святкування Дня Конституції пройшли без порушень громадського порядку, міліція несла службу в місцях масового відпочинку громадян в посиленому режимі.

Усього на Чернігівщині відбулося 28 офіційних заходів, в яких взяли участь більше 17 тисяч громадян. Охорону громадського порядку та спокій громадян в місцях проведення урочистостей забезпечували 770 працівників міліції та бійців Національної гвардії.

В ці дні забезпечували охорону громадського порядку та безпеку громадян під час офіційних заходів бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів», дільничні інспектори міліції, контролювали рух на дорогах інспектори ДАІ.

Перед виходом на маршрути для міліції та громадських активістів керівництвом Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ та УМВС був проведений ретельний інструктаж, на якому здійснювалася розстановка сил, також бійці отримали чіткі задачі та інструкції як діяти в нештатних ситуаціях.

Масові заходи з нагоди 19-ї річниці прийняття Конституції України відбулися в багатьох населених пунктах Чернігівщини. Міліція всюди забезпечувала належним чином громадський порядок.

Завдяки якісно проведеній організаційно-методичній та профілактичній роботі в рамках підготовки до свята, а також сумлінному несенню служби міліціонерами і громадськими активістами безпосередньо під час масових заходів грубих правопорушень не допущено.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини