Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:27:23

Начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області та Громадська рада під час діалогу знайшли порозуміння

27.06.2015   12:46Агенцiя

Під час чергового засідання Громадської ради з представниками громадськості зустрілася начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Людмила Слаутіна.

- Для мене дуже важливі порозуміння і конструктивний діалог з вами. Ми будемо співпрацювати на користь держави і бюджету, - зазначила вона. – Я тривалий час працювала у Чернігові і в цьому залі бачу знайомі обличчя. Мені не соромно дивитися в очі тим, до кого я чи мої підлеглі приходили на перевірку. І мої життєві принципи незмінні.

Людмила Миколаївна в органах Державної податкової служби з 1992 року. Пройшла шлях від державного податкового інспектора ДПІ по Новозаводському району м. Чернігова до заступника директора департаменту Державної фіскальної служби України.

Під час роботи в ДФС України набула значного досвіду спілкування з громадськими організаціями і він буде корисним у співпраці з Громадською радою. Щоб було зручніше, ефективніше і оперативніше працювати вона запропонувала за кожним з трьох комітетів Громадської ради закріпити профільні підрозділи Головного управління. А оскільки дорадчий орган створений лише на обласному рівні, започаткувати спільні з президією виїзди до районних інспекцій.

Ділові ініціативи обопільно висловлювалися і під час активного спілкування у формі діалогу. Людмила Слаутіна протягом  майже двох годин відповідала на запитання.

Члени Громадської ради щедро висловлювали свою прихильність та гарні побажання новій керівниці ГУ ДФС у Чернігівській області. І це має бути запорукою подальшої плідної співпраці.

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.