Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:44:56

Корбан оголосив війну чернігівському меру?

11.06.2015   09:30Агенцiя

Дивна реклама, яка з’явилася на вулицях міста, викликала не аби який подив чернігівців. На рекламних площинах плакатах розміщено повідомлення «Укроп проти редиски».

Багато хто здогадався, що це не рекламна кампанія якогось овочевого ринку (адже «укроп» українською перекладається як «кріп»). Отже «укроп», вірогідніше, є просто політичною назвою, яку вже оголосила одна політична сила і яку пов’язують із Геннадієм Корбаном. А він, як відомо, заявив про намір спробувати себе на виборах в окрузі №205. Але проти кого він виступає?

Політичний оглядач Олексій Француз вважає, що йдеться про чернігівського мера Олександра Соколова.
«Чесно кажучи, я завжди думав, що у нас в місті «редиска» – це Соколов. І не раз в жартах від місцевих політиків чув таке звернення в його адресу. Мамі показав, а вона мені – а що, мер теж на вибори йде?», – написав він у соціальній мережі Фейсбук.
Він також зауважує, що одіозний дніпропетровський бізнесмен Геннадій Корбан і його команда погано занурилася в місцеву специфіку і не вивчили округ.

«Щось погано відстежують тенденції і «клікухи» хлопці», – жартує Француз.


PR

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.