Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:58:39

Судом присяжних у Чернігові на довічне позбавлення волі засуджено вбивцю трьох людей

04.06.2015   10:29

Прокуратура Чернігівської області довела в суді вину підозрюваного у скоєнні вбивства трьох людей.

Цей жорстокий злочин було вчинено у квартирі п’ятиповерхівки по вулиці Доценка в місті Чернігові 5 липня минулого року. Жертвами злочину стали 62-річна господарка квартири, її 39-річний син і 41-річний знайомий сина. Усім були нанесені небезпечні для життя ножові поранення. Знайомому сина − найбільше: експерти знайшли на його тулубі, голові та кінцівках аж 19 колото-різаних ран.

За висновком досудового розслідування, цей злочин скоїв 47-річний співмешканець дочки господарки квартири, який вже в минулому відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого.

Злочин було скоєно через ревнощі, після спільного розпиття спиртних напоїв.

Підозрюваний скористався своїм правом на розгляд справи судом присяжних. У суді він повністю заперечував свою вину.

Попри це, факт скоєння злочину саме ним підтверджується висновками судово-медичних та судово-дактилоскопічних експертиз та іншими доказами. Зокрема, на штанях і взутті підозрюваного виявлена кров потерпілих; на вилученому ножі є кров потерпілих і слід безіменного пальця правої руки злочинця тощо.

Зібрані слідством докази повністю узгоджуються з показами потерпілої, яка була свідком тих подій і розповіла про обставини та механізм спричинення тілесних ушкоджень.

Оцінивши усі свідчення та докази в сукупності, суд присяжних визнав, що вину різника прокурором доведено в повному обсязі.

З огляду на тяжкість вчиненого злочину, підозрюваного засуджено до найвищої міри покарання − довічного позбавлення волі.

Вирок суду винесено 27 травня.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини