Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:33:01

Жінку, яка вбила співмешканця, знайшли через дві години

04.06.2015   07:20Агенцiя

Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції знайшли та затримали 39-річну жінку, яка завдала своєму співмешканцю смертельних ножових поранень.

Після скоєного, зловмисниця переховувалася на дачі у свого знайомого. Як розповів начальник Чернігівського міського відділу УМВС полковник міліції Володимир Рапута в неділю після полудня до міліції надійшло повідомлення про те , що в своєму будинку виявлено труп 49-річного чернігівця з ножовими пораненнями.

Поряд валявся і ніж у крові. На місце злочину одразу ж виїхали керівники обласної та міської міліції, слідчо-оперативна група, кінологи з собакою, наряди патрульної служби та дільничні інспектори.

Підозру у правоохоронців викликала відсутність співмешканки загиблого. Враховуючи її «бурхливе» минуле - була раніше засуджена та перебувала на обліку в психоневрологічному диспансері, вона була однією з перших підозрюваних у цій справі.

Для пошуків жінки було задіяно максимальну кількість міліціонерів, включаючи і придані сили УМВС області, які вийшли на охорону громадського порядку в місті Чернігові.

Через дві години пошуків співробітниками карного розшуку втікачку було знайдено в дачному будиночку  її знайомого. Жінка у скоєному зізналась та надала правдиві свідчення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «навмисне вбивство», що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу УМВС. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.