Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:30:41

Міліція затримала серійних викрадачів мопедів

20.05.2015   09:19Агенцiя

Двоє нероб-односельців на краденому мопеді їздили в сусідній район, де з сараїв і гаражів викрадали мотоцикли та бензопили.

Затримані міліцією зловмисники разом вчилися у школі і походили  з неблагополучних сімей. Під час чергової пиятики один із зловмисників запропонував поїхати в сусіднє село Ніжинського району і вкрасти там мопед.

На першу спільну крадіжку їхали теж на краденому мопеді. Злодії зривали замки, залазили в сараї й гаражі, звідки крали не тільки мопеди, а й бензопили, які потім легко збути на базарі.

Тільки в Ніжинському районі від крадіїв постраждали три села, де  господарі втратили 10 мопедів і 3 бензопили. Цього парубкам здалося замало і вони почали красти прямо в рідному селі. Оперативники вийшли на слід зловмисників і затримали їх вдома у Куликівському районі.

Відносно зловмисників відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Міліція перевіряє парубків на причетність до аналогічних злочинів на території інших районів області.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.