Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:38:16

Патріарх Філарет нагородив В. Атрошенка високим церковним орденом. ВІДЕО

11.05.2015   20:37Агенцiя

Минулої неділі під час служби в храмі св. вмчц. Катерини згідно з Указом Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета народний депутат України Владислав Атрошенко отримав високу нагороду - Орден Святого Миколая Чудотворця "За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви".

Церковну відзнаку меценату вручив секретар Священного Синоду, архієпископ Чернігівський та Ніжинський Євстратій.

Священнослужителі кажуть, що така нагорода надається тим, хто зробив значний вклад у відродження духовності України.

Нагородили Орденом Святого Миколая Чудотворця і волонтерів фонду "Поліський оберіг" за їх постійну допомогу нашому війську і українському народу в такий скрутний для країни час.

Для Валадисава Атрошенка ця нагорода – велика відповідальність і честь. І ще більше – стимул в реалізації подальшх планів по підтримці української держави та її церкви.

Волонтерам ордена він передав в неофіційній та теплій атмосфері, під час виконання їх повсякденних завдань.

Нагадаємо, що благодійний фонд Владислава Атрошенка «Поліський оберіг» вже протягом кількох років веде системну роботу по допомозі малозабезпеченим, реалізує ряд соціальних програм по підтримці населення Чернігівщині, медицини, освіти, культури та спорту. З перших днів російської агресії фонд сприяє покращенню матеріально-технічного стану українського війська, допомагає волонтерам та вимушеним переселенцям.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини