Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:07:17

Військова прокуратура вимагає визнати незаконними продаж об’єктів нерухомості державного підприємства вартістю понад 1,5 млн. грн.

06.05.2015   14:20Агенцiя

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України з метою захисту інтересів держави в особі державного підприємства «171 Чернігівський ремонтний завод» здійснено вступ у справу про банкрутство вказаного підприємства, яка розглядається у Господарському суді Чернігівської області.

Після вступу у вказану справу військовою прокуратурою встановлено, що у липні 2014 року за результатами аукціону комерційним підприємствам реалізовано 3 об’єкти нерухомості заводу  з численними порушеннями.

Зокрема, на момент укладання договорів купівлі-продажу об’єктів нерухомості державного підприємства «171 Чернігівський ремонтний завод» існувала пряма заборона відчуження цього майна, а комерційні фірми – учасники аукціону з продажу майна вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів аукціону.

Після отримання висновків Антимонопольного комітету України, якими підтверджено зазначені порушення, 28 квітня 2015 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону до Господарського суду Чернігівської області подано 3 заяви про визнання недійсними правочинів з реалізації комерційним структурам об’єктів нерухомості державного підприємства загальною площею понад 4,5 тис. кв. м. вартістю понад 1,5 млн. грн.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини