Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:45:22

1 Травня чернігівці ознайомилися з ринком праці та умовами вступу до навчальних закладів області

01.05.2015   17:07Агенцiя

У Міжнародний день солідарності трудящих у Міському парку культури та відпочинку відбувся ярмарок вакансій та презентація навчальних закладів області.

Охочі мали змогу отримати інформацію щодо вільних робочих місць в області та детальніше ознайомитися з усіма функціями Центру зайнятості.

— Деякі люди підходять просто з цікавості, а у результаті отримують кваліфіковану консультацію з питань ринку праці в області. Такий новий формат заходів на травневі свята дозволяє не лише відпочити, а й винести щось корисне на майбутнє, — каже директор Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Олег Русін

Ті, хто лише обиратиме майбутню професію, могли детальніше дізнатися про особливості вступу до навчальних закладів області. Студенти з радістю представляли набуті вміння та навички в обраній ними сфері.

— У такий доволі складний час варто демонструвати молоді, що наука завжди розвивається і цей розвиток, насамперед, залежить від неї. До того ж, важливо, щоб кожен абітурієнт зміг знайти професію до душі. А де, як не на таких заходах, можна побачити все із середини, — зазначає заступник начальника Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький.

Підсумували захід великою концертною програмою.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.