Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:40:56

Допомагаємо повернутися до мирного життя

27.04.2015   09:39Агенцiя

Щоб допомогти нашим захисникам адаптуватись до мирного життя і нівелювати негативні враження і спомини про війну, служба зайнятості робить усе можливе задля скорішого повернення їх до трудової діяльності, надаючи їм комплекс соціальних послуг.

Цього тижня виїзні зустрічі з демобілізованими військовослужбовцями та учасниками АТО провели Бобровицький та Чернігівський районні, Прилуцький та Ніжинський міськрайонні центри зайнятості.

Учасників заходів поінформували про порядок реєстрації, перереєстрації в службі зайнятості, надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації підприємницької діяльності.

Також фахівці служби зайнятості ознайомили присутніх з ситуацією на ринку праці, актуальними вакансіями та розповіли про можливість працювати на громадських та тимчасових роботах. Бажаючим здобути нову професії, відновити професійні навички чи підвищити кваліфікацію, запропонували пройти професійне навчання.

Працівники служби зайнятості наголосили, що до всіх, хто шукає роботу, застосовується індивідуальний підхід з урахуванням їхніх потреб. Крім того, присутніх було ознайомлено із державними гарантіями учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО, їх сім’ям та сім’ям загиблих учасників АТО.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини