Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:11:35

Міліція затримала чоловіка, який порізав свою знайому

24.04.2015   15:12

Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ оперативно встановили підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, від яких померла 44-річна жінка.

Як розповів начальник Чернігівського міського відділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини надійшло повідомлення від лікаря "швидкої допомоги" про виявлення тіла 44-річної жінки з колото-різаною раною живота.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що жінка проживала разом зі своїм 39-річним братом. Її пристрасть до спиртного стала причиною того, що родич закривав сестру вдома і не дозволяв виходити на вулицю.

Жінка могла піти у запій разом із своїм товаришем по чарці на кілька днів. Нерідко могла отримати від нього й стусанів. Непокоячись за фізичний і психічний стан сестри, брат не дозволяв їй йти з дому. Але напередодні трагедії жінка вмовила родича відпустити її у справах, а сама побігла на побачення. Воно і стало фатальним.

В ході застілля знайомий молодик кухонним ножем вдарив жінку у живіт. Рана начебто була незначна. Жінка навіть змогла самостійно дійти додому, переночувала, але братові нічого не сказала.

Не отримавши своєчасної медичної допомоги, жінка просто стекла кров'ю. І тільки зранку брат побачив тіло сестри без ознак життя. Правоохоронцям знадобилося кілька годин, щоб затримати зловмисника. Затриманий 39-річний чернігівець вже був неодноразово засуджений, в тому числі і за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження.

Володимир Рапута повідомив, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.