Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:38:23

Служба зайнятості допомагає працевлаштуватись демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО

22.04.2015   11:32Агенцiя

Додому, на Чернігівщину, продовжують повертатись наші захисники - демобілізовані військовослужбовці та учасники АТО, які пішли до війська торік. Тим із них, хто не може самостійно знайти роботу, свої послуги з працевлаштування пропонує служба зайнятості.

Цього тижня інформаційні семінари для колишніх бійців та безробітних громадян провели Борзнянський, Срібнянський, Щорський районні та Ніжинський міськрайонний центри зайнятості.

Учасникам заходів надано вичерпну інформацію про права та обов'язки безробітних, порядок виплати допомоги по безробіттю, послуги, які надаються службою зайнятості, стан ринку праці регіону, основні положення Закону України «Про зайнятість населення». Особлива увага була приділена порядку співпраці між клієнтом та особистим консультантом, виконанню письмових рекомендацій щодо сприяння працевлаштуванню, можливостям професійного навчання та відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості.

Під час семінарів присутніх ознайомили з просторовими зонами центру зайнятості, особливостями роботи з тач-скріном, веб-порталом Державної служби зайнятості, порталом «Труд», а також з описами професій та паспортами підприємств. Громадяни отримали рекомендації щодо порядку користування інформаційними матеріалами та методів самостійного пошуку роботи.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.