Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 01:46:55

Чернігівщина зустріла воїнів-танкістів. ВІДЕО

20.03.2015   12:38Агенцiя

Сьогодні, 20 березня, у Чернігові зустріли воїнів 1-ї окремої танкової бригади, що дислокована в селищі Гончарівське на Чернігівщині, які прибули із зони проведення АТО до місця постійної дислокації.

Група військовослужбовців бригади прибула на центральний залізничний вокзал Чернігова.  Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м.Чернігів).

Впродовж року військової служби вони виконували бойові завдання в найгарячіших точок АТО: донецький та луганський аеропорти, селища Станиця Луганська, Металіст та інші населені пункти Донецької і Луганської областей.

Під час виконання бойових завдань підрозділ втратив 36 воїнів-героїв, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Пам'ять, про їх героїчні та мужні вчинки у зоні бойових дій, вічно житиме в серцях жителів Сіверського краю.

Захисників Вітчизни привітали з поверненням на рідну землю мешканці обласного центру, рідні та близькі бійців. Керівники військового гарнізону, органів державної влади та місцевого самоврядування висловили слова подяки військовим за захист територіальної цілісності України, а також пообіцяли всіляко сприяти в подальшому у збережені соціальних пільг та працевлаштуванні бійців.



По завершенню зустрічі, військовослужбовці танкової бригади здійснили марш до місця постійної дислокації, де отримають необхідні документи та кошти, після чого демобілізуються.

За словами командування бригади, частина демобілізованих армійців вже зараз висловила бажання продовжити військову службу за контрактом. 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини