Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:28:09

Прокуратура області забезпечує дотримання стану законності в питанні оренди об’єкту водного фонду розміром 59 га

12.03.2015   13:16

Прокуратурою Чернігівської області заявлено до суду позов про визнання недійсною додаткової угоди між райдержадміністрацією та орендарем водойми, якою права орендаря фактично передані третій особі.

Встановлено, що земельну ділянку водного фонду площею 59 га вартістю 544 тис грн на території Гриціївської сільської ради Срібнянського району передано в оренду фізичній особі згідно розпорядження райдержадміністрації і договору оренди у 2010 році.

Але 17.03.2014, вже без прийняття розпорядження, між Срібнянською райдержадміністрацією та орендарем укладено додаткову угоду до договору, по якій фактично права орендаря передані третій особі, — що є незаконним.

Окрім того, відповідно до норм Земельного та Водного кодексів України, а також Закону України «Про аквакультуру», розпорядження землями водного фонду для ведення рибного господарства в Україні після 1 липня 2013 року вже належить до компетенції не районних, а обласних державних адміністрацій.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.