Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:15:45

Прокуратурою доведено в суді наявність підстав для обрання посадовцю запобіжного заходу та відсторонення його від посади на час розслідування

10.03.2015   15:01

Прокуратура відстояла інтереси держави, довівши в суді наявність підстав для застосування особистого зобов’язання та для відсторонення від посади службової особи — керівника структурного підрозділу міськради, підозрюваного в незаконному перешкоджанні мирним акціям протесту.

У п’ятницю, 6 березня, Новозаводський районний суд м. Чернігова, підтримавши клопотання прокурора, виніс відповідну ухвалу.

Наразі слідчим відділом прокуратури Чернігівської області суттєво активізовано досудове розслідування кримінального провадження щодо незаконного перешкоджання мирним акціям протесту. На даний час пред’явлено підозру ряду осіб — зокрема, високопосадовцям.

Прокуратура, як і гарантувала, доводить реальними діями розслідування до логічного і законного завершення. Проводяться слідчі дії, спрямовані на викриття причетності до організації, а також проведення такого перешкоджання високопосадовців органів державної влади і правоохоронних органів.

Про результати розслідування обов’язково буде проінформовано громадськість.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини