Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:38:37

В Чернігові міліція знешкодила безхазяйну сумку, виявлену біля супермаркету

26.02.2015   16:29

Вранці 26 лютого в центрі Чернігова неподалік супермаркету була виявлена безхазяйна спортивна сумка з невідомим вмістом.

Прибула на місце пригоди вибухотехнічна служба знешкодила її шляхом підриву «гідродинамічною» гарматою. Близько сьомої ранку 26 лютого до чергової частини Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ зателефонував чоловік та повідомив, що поблизу супермаркету стоїть покинута спортивна сумка.

В Чернігові міліція знешкодила безхазяйну сумку, (фото2)На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу, вибухотехніки, наряд патрульної служби, аварійно-рятувальні служби ДСНС та «швидка медична допомога». Працівники ДАІ перекрили рух на центральній магістралі Чернігова - проспекті Перемоги.

Місце небезпечної знахідки одразо ж було огороджене та очеплене працівниками міліції. Під час по квартирних обходів міліціонери попередили мешканців багатоповерхівки про дотримання заходів безпеки. Звільнивши територію навколо нічийної сумки від припаркованих автомобілів, співробітники вибухотехнічої служби знешкодили її за допомогою «гідродинамічної» гармати.


Правоохоронці подякували громадянам за пильність та звернулися до всіх мешканців Чернігова і області:

Шановні громадяни!
В Чернігові міліція знешкодила безхазяйну сумку, (фото5)З огляду на підвищений ступінь терористичної загрози в країні, міліція просить всіх жителів Чернігівщини при виявленні невідомих предметів, безгосподарних сумок, валіз, коробок тощо негайно повідомляти про це відповідні служби за телефонами «102» та «101».

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини