Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:00:28

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.02.2015   09:47Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 17 лютого по 08 годину 18 лютого 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі в житловому секторі. Загинула 1 людина. Врятовано 1 людину.

Описи деяких пожеж:

1. Пожежа в житловому секторі Щорський район, с. Петрівка О 15 год. 59 хв. сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено ліжко та домашні речі. Причина - необережність під час куріння сина господарки 1959 р.н. Збиток - 1 500 грн. Врятовано господарку 1933р.н. та матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Рудьківка О 20 год. 15 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки - встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70 000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря 1932 р.н.


Інші повідомлення:

17.02.2015 року о 09 год. 16 хв. в м. Чернігові по пр. Миру на базі прийому металобрухту "Астрон" в герметично закритих ємкостях виявлено речовину схожу на ртуть, загальною масою близько 1 кг. Особовим складом відділення РХБЗ АРЧ АРЗ СП проведено огляд місця події. Розливу ртуті не виявлено.

Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 8 одиниць спеціальної техніки та 11 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.