Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 12:40:00

САН ІнБев Україна надасть гранти переможцям "Конкурсу соціальних проектів"

17.02.2015   13:03Агенцiя

Компанія САН ІнБев Україна проводить «Конкурс соціальних проектів» в 2015 році, переможці якого отримають гранти на реалізацію.

Про це сказано в повідомленні компанії.

«Наш конкурс - зручна інтернет-платформа для спілкування людей з різних куточків України, які готові робити світ кращим. За підсумками конкурсу ми допомагаємо реалізувати всі вибрані проекти, і кожен з учасників може зробити особистий внесок у вирішення конкретної соціальної проблеми», - розповів менеджер з корпоративної соціальної відповідальності САН ІнБев Україна - Олександр Загнибіда.

За його словами, конкурс проводиться з метою залучення громадських організацій до вирішення соціальних проблем у сфері екології та благоустрою населених пунктів; популяризації спорту та здорового способу життя; розвитку медіа-проектів. Також будуть розглянуті інноваційні проекти в сфері науки і техніки; пропозиції щодо розвитку ділового середовища, зокрема, підприємництва та лідерства.

Роботи приймаються до 7 березня, а вибір переможців відбудеться з 8 по 15 березня поточного року. За підсумками – 5 команд переможців отримають гранти у розмірі 10 тисяч гривень на реалізацію соціальних проектів.

Конкурс проводиться на Facebook-сторінці компанії, де всі зареєстровані громадські організації можуть заповнити заявку на участь.

Переможців обиратимуть за принципом 5050. Тобто, вподобану ідею зможуть підтримати не тільки журі, до складу якого увійдуть представники бізнесу, громадські діячі, журналісти та експерти, але і користувачі Facebook, що зареєструвалися в спеціальному додатку.

Нагадаємо, в 2014 році в конкурсі взяли участь 67 проектів з усієї України. Переможцями стали: проект «Безпечний велорух» (м.Одеса) - виготовлено понад 2 тис. світловідбиваючих браслетів, які безкоштовно роздавалися велосипедистам; проект «Друге життя» - учасники організували установку екологічних урн в офісах; проект «Допоможемо безпритульним собакам пережити холод» - споруда вольєра для бездомних тварин. Також виграш у проекті допоміг двом студентським командам з Києва та Запоріжжя відвідати фінальний раунд змагань найбільшого в Європі інженерного руху, який збирає понад 90 тисяч студентів Європи.

Довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: BUD, Stella Artois, Beck's; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське», DAO.

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.