Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:10:20

Міліція не залишила грабіжнику жодного шансу

05.02.2015   09:25

Співробітники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ «по гарячих слідах» затримали грабіжника.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини надійшла заява від чернігівця, що напередодні невідомий чоловік неподалік пивбару, розташованого по вулиці Рокоссовського, заволодів його мобільним телефоном “Lenovo A526” вартістю 1560 гривень.

На місце події негайно виїхали співробітники міліції, які в подальшому в ході опитування свідків даної події з’ясували прізвисько нападника. Для оперативників відділу знадобилося доба, щоб встановити особу грабіжника. Правоохоронці опитали всіх «неблагополучних» осіб, які мешкають в тому районі. Так, по ланцюжку, отримуючи інформацію від громадян, співробітники міліції встановили нападника. Ним виявися 30-річний раніше судимий, який вживає наркотичні засоби. Він зізнався у скоєному, розповів правоохоронцям, що здав телефон за 350 гривень до ломбарду, звідки його було вилучено та повернуто власнику.

Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини