Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:14:01

Транспорт до зони проведення АТО буде заправлений

02.02.2015   12:45Агенцiя

Слідом за перевізниками надавати допомогу військовим погодилися суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на ринку торгівлі світлими нафтопродуктами.

Про це йшлося на робочій нараді з питань забезпечення паливно-мастильними матеріалами мобілізаційних заходів, яку сьогодні, 2 лютого провів виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

Він наголосив, що досі влада вирішувала подібні питання самостійно. Проте загострення ситуації на сході країни, внаслідок чого суттєво збільшилася кількість загиблих та поранених бійців, змушує звертатися за допомогою до бізнесу.

– Зараз кількість рейсів до зони АТО буде суттєво збільшено – треба доставити військових до місця дислокації, завезти озброєння, харчі та речі, своєчасно забрати поранених та загиблих. Це наша спільна проблема, адже допомагати захисникам – наш обов’язок.

Тому я прошу допомогти усіх, у кого є така можливість. Зі свого боку запевняю, що облдержадміністрація виконає усі свої зобов’язання перед вами, - зауважив Сергій Журман.

У відповідь підприємці висловили готовність до співпраці, розуміючи складність ситуації в країні та обмежені можливості владних структур у забезпеченні військових усім необхідним.

– Наше основне завдання – зробити все можливе, щоб війна закінчилася, перестали гинути люди, а в країні запанували мир і добробут. Тому зараз усім потрібно об’єднатися і допомогти нашим хлопцям хто чим може, - підкреслив в.о. голови облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.