Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:17:39

В області триває реалізація проекту "Здорова родина — здорова країна"

21.01.2015   07:48Агенцiя

Чернігівська міська молодіжна організація «Міській молодіжний центр «Жменя» презентувала другий етап проекту «Здорова родина — здорова країна». Він реалізується у рамках програми «Здоров’я жінок України» за підтримки Інституту досліджень та тренінгів імені Джона Сноу.

Партнерами проекту також є Департамент сім’ї молоді та спорту Чернігівської ОДА, Департамент інформаційної діяльності і комунікації з громадськістю ОДА, місцеві та регіональні ЗМІ, обласна та міська Клініки дружні до молоді, Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

На початку прес-конференції керівник ГО «ММЦ «Жменя» Реґіна Гусак розкрила мету та основні завдання проекту. Зокрема, це зменшення кількості абортів, привернення уваги людей репродуктивного віку до ефективного планування сім’ї.

У планах організаторів проведення інформаційно-просвітницької кампанії зі згаданої теми. До того ж, значна частина заходів уже реалізована. Наразі розповсюджується друкована продукція, організовуються спеціальні тренінги та флешмоби, проводиться низка опитувань. Результати деяких з них презентувала представник Всеукраїнської мережі людей, що живуть з ВІЛСНІДом, Чернігівське відділення Світлана Бубенчикова.

На необхідності проведення такого роду інформаційних заходів, спрямованих на різні вікові категорії, наголошували і психолог Клініки дружньої до молоді Павло Коротков, і головний спеціаліст Чернігівський міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталія Волинець.

Своїми думками, щодо зазначеної проблеми, поділився лікаря-уролога-андролога Центру планування сім’ї В’ячеслав Деркач. Він акцентував на тому, що, на жаль, питання репродуктивного здоров’я частіше турбує жінок, чоловіки ж відтягують похід до спеціаліста і цим лише ускладнюють ситуацію.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини