Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:43:11

Чернігівські військові лікарі працюють без відпочинку

20.01.2015   15:07Агенцiя

Лікарі Чернігівського військового госпіталю регулярно надають кваліфіковану медичну допомогу військовослужбовцям, котрі отримали поранення та захворювання різного ступеня важкості в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Як повідомили в медичному закладі, лише за три тижні нового року, військові лікарі вилікували 47 поранених учасників АТО та 67 мобілізованих військовослужбовців, - інформує Регіональний медіа-центр у Чернігові

Зараз на стаціонарному лікуванні в госпіталі перебуває майже 40 бійців, котрі втратили здоров’я на Донбасі. Для порівняння, лише в минулому році в чернігівському військовому базовому госпіталі пролікувалось 720 військових, котрі брали участь в антитерористичній операції.

Сьогодні медичний заклад забезпечений всім необхідним для того, аби наші бійці якнайшвидше відновлювали своє здоров’я.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини