Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:58:38

Експерти проекту ДІАЛОГ із робочим візитом відвідали Чернігів

17.01.2015   18:27

Експерти Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування 17 січня зустрілися в Чернігівській міській раді з керівниками визначених профільних напрямків, щоб оцінити результативність впровадження проекту ДІАЛОГ як на рівні обласного центру, так і в Україні.

На запитання експертів Ріти Найар-Стоун (США) та Володимира Терницького (Україна) відповідали заступник міського голови – начальник фінансового управління міської ради Віктор Бистров, начальник управління земельних ресурсів міськради Юрій Титаренко та начальник управління культури міськради Юрій Ткач.

Обговорення стосувалося питань фінансових і земельних повноважень, можливостей і власних ресурсів територіальної громади, взаємодії з центральними та іншими органами державної влади різних рівнів.

В. Бистров підкреслив, що міська влада Чернігова надзвичайно зацікавлена в ефективній децентралізації. Він висловив упевненість, що саме завдяки наполегливості Асоціації міст України та спільним діям більшості українських міст і громад ці прагнення знаходять своє відображення у діях Парламенту та Уряду.


Довідка: Мета проекту ДІАЛОГ («Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні»), що втілюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID),- прискорення процесу децентралізації в Україні. Проект має створити та розширити сприятливе середовище для проведення реформ системи місцевого самоврядування і забезпечити широку підтримку процесу децентралізації з боку публічних службовців, організацій громадянського суспільства, широкого загалу. На місцевому рівні ДІАЛОГ працює з 600 громадами-членами АМУ.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини