Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:17:38

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.01.2015   14:16Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 02 січня по 08 годину 03 січня 2015 року

Пожежі: зареєстровано 7 пожеж в житловому секторі. Загинуло 3 людини та 1 врятовано.

Описи деяких пожеж:

Доповнення до пожежі від 02.01.2015 року, що сталася о 04:20 у Прилуцькому районі с. Знам'янка: під час розбирання конструкції на місці пожежі виявлено тіло господарки, 1930 р.н.

1. Пожежа в житловому секторі Носівський район, с. Червоні Партизани О 09:13 сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено стіну на площі 1 кв. м та постільні речі. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 400 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господарки, 1926 р.н.. Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділів У ДСНС.

2. Пожежа в житловому секторі м. Новгород-Сіверський, вул. Соборна О 21:40 сталася пожежа 3-х квартирного житлового будинку на трьох власників. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни. Ймовірна причина - необережність під час куріння власника кв. №1 гр. Ю. 1970 р.н., який загинув під час пожежі. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 250 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі смт Куликівка, вул. Набережна О 13:58 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 10 кв. м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 2 000 грн. Врятовано господарку та матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.


Інші повідомлення:


Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 28 одиниць спеціальної техніки та 37 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини