Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:16:58

За втручання прокуратури припинено виселення дитини

25.12.2014   07:42

Київський апеляційний адміністративний суд погодився із позицією прокуратури Чернігівської області щодо протиправних дій територіального підрозділу Державної міграційної служби області стосовно зняття з реєстрації місця проживання неповнолітньої дитини.

Як вже повідомлялося раніше, більше п’яти років тривали судові розгляди про позбавлення житла сім’ї Єресько, у якій виховується неповнолітня дитина.

У січні 2013 року неповнолітню та її батьків знято з реєстраційного обліку місця проживання лише на підставі заяви ще одного власника спірної квартири.

Водночас установлено, що судові рішення (про виселення) або документи, які підтверджують факт припинення користування житлом неповнолітньою та її батьків, відсутні.

Прокуратурою здійснювалося представництво інтересів дитини в адміністративних судах Чернігова та Києва.

Після повторного розгляду цієї справи Київським апеляційним адміністративним судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури Чернігівської області на постанову Чернігівського окружного адміністративного суду, якою відмовлено у задоволенні позову про визнання протиправними дії територіального підрозділу Державної міграційної служби області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини