Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:26:37

Благодійний продовольчий ярмарок "Святий Миколай – воїнам АТО" пройшов у Чернігові

22.12.2014   07:37

20 грудня у Чернігові прошов благодійний продовольчий ярмарок «Святий Миколай – воїнам АТО». Організаторами заходу виступили Чернігівська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Чернігівська міська рада, громадське формування «Самооборона Чернігівщини».

Гості ярмарку мали змогу придбати продукцію підприємств харчової промисловості, сільськогосподарських підприємств Чернігівщини за цінами виробника та органічної продукції.

– Ярмарок для городян – це можливість змістовно провести час та вибрати для себе товари місцевих сільгоспвиробників. Але сьогоднішній ярмарок особливий тим, що значна частина виручених коштів буде направлена на надання допомоги воїнам чернігівських батальйонів, які беруть участь в АТО на сході країни, захищаючи єдність і цілісність Української держави, - зазначив в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, відкриваючи ярмарок.

Він також вручив державну нагороду – Почесного звання «Заслужений працівник сільського господарства України» удостоєний директор ТОВ «Переможець» Новгород-Сіверського району Василь Федосович Юдицький.

В рамках заходу також відбувся збір благодійної допомоги для Чернігівських батальйонів та військово-патріотичні акції: городяни мали змогу взяти участь у плетінні маскувальної сітки, написати листа або намалювати малюнок, який буде відправлений у зону АТО. Також працювали виставка-продаж робіт майстрів народної творчості «Містечко Майстрів» та виставка дитячих художніх робіт патріотичного спрямування учнів шкіл м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини