Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:44:16

Жінками року стали дев’ять чернігівок

16.12.2014   08:38

12 грудня в Чернігові у міському Палаці культури відбувся сімнадцятий святковий вечір із нагоди проведення в місті конкурсу «Жінка року - 2014».

Лауреатами конкурсу “Жінка року – 2014” міста Чернігова стали:

Тетяна Григорівна Борисенко – медична сестра 24 штурмового полку Міноборони України;

Ніна Іванівна Власенко – директор Чернігівської міської централізованої бібліотечної системи;

Валентина Володимирівна Іщенко – завідувач відділу бандурного мистецтва Чернігівської музичної школи № 1 ім. Вільконського, заслужений працівник культури України,

Тетяна Степанівна Кузнецова-Молодчая – директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чернігівської міської ради;

Ірма Вікторівна Мірошниченко – директор ТОВ «Міраві», власниця «Кеб - таксі», таксі «Флай» та салону краси «Нефертіті»;

Вікторія Володимирівна Сидорова – журналіст, редактор відділу тематичних програм радіомовлення обласної телерадіокомпанії «Сівер - центр», співзасновник Медіа – центру «Моє мсто»;

Галина Василівна Совєтова – директор загальноосвітньої школи № 29 I-III ступенів Чернігівської міської ради Чернігівської області;

Світлана Петрівна Тонконог – директор туристичного агентства «Люкс тур»;

Олена Йосипівна Трикашна – завідувач жіночої консультації №2 пологового будинку Чернігівської міської ради.

Лауреаток конкурсу та учасників святкового вечора привітав перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський. Він, зокрема, зазначив, що сучасна жінка може гармонійно поєднувати багато соціальних ролей. Вона є і берегинею домашнього вогнища, і добре працює, і успішно займається власною справою, і бере участь у громадському житті, і при цьому залишається чарівною та вродливою.

Також було відзначено багатогранність талантів чернігівських жінок, які представили свої оригінальні творчі вироби на виставці.

Голова Спілки жінок м. Чернігова Людмила Канюка переконана, що соціальна місія конкурсу досягнута, адже він має на меті підвищення та утвердження високого статусу жінки в українському суспільстві.

Традиційний щорічний захід організовують відділ у справах сім’ї та молоді міської ради (начальник відділу Валерій Семенець), управління культури міської ради (начальник управління Юрій Ткач), громадська організація «Спілка жінок м. Чернігова» (голова Людмила Канюка) та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових та професійних жінок (президент Ірина Дорожкіна) за постійної підтримки особисто міського голови Олександра Соколова.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини