Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:52:03

"Липа" не пройшла

12.11.2014   16:27

Працівники міліції продовжують виявляти і вилучати фальшиві документи, якими інколи користуються деякі жителі нашої області, а також факти їх підроблення. Ось і вчора працівниками сектору державної служби боротьби з економічними злочинами Прилуцького міськрайвідділу внутрішніх справ було виявлено факт підробки документів з боку голови однієї із селищних рад району.

Службовець з метою незаконного перерахування коштів місцевого бюджету в загальній сумі майже сто тисяч гривень на користь однієї з фірм здійснив підробку документів. А фальшивками є  акти приймання-передачі наданих послуг з топографічної зйомки масштабу 1:2000 на території селища, а також отримання технічної документації, якої в дійсності виконано не було.

В подальшому ці підроблені документи були надані до районного управління Державної казначейської служби, на підставі чого з місцевого бюджету незаконно були перераховані кошти в сумі 98551 гривень. Словом гроші вже отримані, а топографічної продукції й по сьогоднішній день немає.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 366 ч.1 Кримінального кодексу України (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини