Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:19:29

Програма "Врятуймо добру людину": 20-річний Андрій потребує допомоги

06.11.2014   13:46Агенцiя

На початку листопада 2014 року до громадської організації «ЦПМ «Апельсин» звернувся 20-річний Андрій Заяц із проханням допомогти у зборі коштів на декілька курсів хіміотерапії.

Навесні цього року у Андрія виявили "тотальний поліпоз" прямої кишки і товстого кишечника. Його виявили випадково. Лікар відправив хлопця на обстеження після того як він поскаржився на якийсь дискомфорт в шлунку. При обстеженні в шлунку у нього виявили поліп. Лікарі порадили Андрієві пройти обстеження кишечника. Клоноскопія показала, що поліпів у кишечнику дуже багато. Йому поставили діагноз "тотальний поліпоз". В результаті потрібно було робити операцію з повного видалення кишечника. Видаляти поліпи по одиночці було не можна, так як їх було дуже багато. Швидше за все ця хвороба передалася Андрію генетично, так як у його родичів був такий же діагноз. В Чернігові  за операцію ніхто не взявся. Тому Андрій пройшов обстеження, яке підтвердило, що зберегти кишечник не можна.

10 жовтня була проведена операція, яка пройшла успішно. Після операції зробили гістологічні аналізи, результати яких показали, що у Андрія злоякісна пухлина. Призначено шість курсів хіміотерапії.
«Я не рідна мати Андрія. Зараз знаходжусь у декретній відпустці, а його батько працює електриком. У нас є ще маленька дитина. Доходи сім’ї не можуть нам дозволити оплатити лікування. Ми ледве-ледве змогли зібрати 30 000 гривень, які пішли на операцію. Де взяти кошти на курси хіміотерапії ми не знаємо, бо самі вже і так набрали боргів. Курс «хімії» ми повинні були почати кілька днів тому, але не зробили цього через відсутність грошей. На один курс потрібно 12 000 гривень.  У Чернігівській міськраді нам пообіцяли дати 500 гривень, але тільки в кінці місяця. Зараз у нас надія тільки на звичайних людей. Тому я дуже прошу всіх, у кого є можливість, допомогти нам. Це наша остання надія», - розповідає мати Андрія, Марина Заяц.

Якщо ви можете допомогти, хоча б гривнею, перерахуйте будь-ласка кошти на:
МГО ЦПМ «Апельсин»
Код: 26180123
р/р 26003188890
в АБ «Укргазбанк» в м. Києві
МФО 320478
Призначення платежу: «Безповоротна фінансова допомога на акцію «Врятуймо добру людину. Заяц Андрій»

Дмитро Лук’янов
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини