Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:24:36

На Чернігівщині триває бойова підготовка танкових підрозділів

10.10.2014   11:03

На військовому полігоні, що на Чернігівщині, особовий склад танкових підрозділів, призваних в рамках третьої хвилі часткової мобілізації, вдосконалює навички і вміння з бойової підготовки.

Воїни-танкісти виконують вправи стрільб з озброєння бойових машин, вивчають тактико-технічні характеристики штатного озброєння та військової техніки, тактику ведення бойових дій та взаємодію між підрозділами.

Одним із важливих предметів навчання є водіння бойових машин в різних умовах складності на місцевості. У складі екіпажів бійці виконують вправи з подолання колійних мостів та танкового рову, маневрування, проїзду мінно-вибухових загороджень та підйомів на гірки.

- Графік практичних занять з водіння дуже інтенсивний. Ми надаємо військовослужбовцям більш складні вправи, щоб вони одразу могли відчути весь ритм бойової підготовки та в визначені терміни були готові до виконання завдань, - розповів командир танкового підрозділу майор Валерій Кащишин.

Бійці представляють різні регіони нашої держави. Левова частка солдатів, сержантів та офіцерів раніше проходили військову службу у лавах Збройних Сил.
Під керівництвом офіцерів, які мають досвід бойових дій в зоні проведення АТО, танкісти відпрацьовують нові тактичні елементи.

- Всі військовослужбовці, щоденно отримують новий досвід на військовому полігоні. Екіпажі бойових машин тренуються діяти в умовах потрапляння у засідку та здійснювати її обхід, вихід на блокпост та його атаку, - говорить про особливості підготовки своїх підлеглих заступник командира танкового підрозділу капітан Олександр Мороз.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини