Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:58:03

Злісний хуліган не тільки чинив опір міліції, а й кусався

02.10.2014   06:15

Не пройшло й місяця, як житель Ріпок знову скоїв напад на міліціонера. Того дня двоє працівників Ріпкинського райвідділу внутрішніх справ УМВС України в Чернігівській області у справах пересувалися райцентром на службовому автомобілі.

Правоохоронці побачили місцевого жителя, який хитався та мав неохайний зовнішній вигляд. Працівники міліції зупинилися, щоб зробити громадянину зауваження та доставити його до райвідділу з метою складання адмінпротоколу за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді)

Чоловік категорично відмовився, почав нецензурною лаятися та опиратися, тому згідно закону України «Про міліцію» на нього були одягнуті браслети та поміщено до службового автомобіля.

Під час руху порушник завдав одному з міліціонерів два удари ногою в голову і плече, а під час висадки з автомобіля наніс удар головою в обличчя та вкусив правоохоронця за палець.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаймо, на початку вересня цей чолов'яга вже встиг «засвітитися» у міліцейських зведеннях. Тоді в Ріпках під час спілкування дільничного інспектора міліції із цим захмелілим молодиком останній почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік правоохоронця та чіплятися за формений одяг. Правопорушник був доставлений до Ріпкинського райвідділу міліції, де на нього були складені адміністративні матеріали.

Після цього правопорушника доставили до центральної районної лікарні для медичного огляду на стан сп'яніння. Очікуючи прийому лікаря, правопорушник несподівано завдав удар головою в обличчя дільничному інспектору.

В подальшому відносно останнього складено адміністративний протокол за частиною 3 статті 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Місцеві правоохоронці сподіваються, що суд нарешті належним чином оцінить ступінь зневаги молодика до представників виконавчої влади і покарає його згідно з чинним законодавством.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.