Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:11:54

На Чернігівщині п'яний міліціонер збив на смерть трьох людей

20.09.2014   09:10Агенцiя

Тільки завдяки місцевим жителям і небайдужим водіям, які зупинилися на місці ДТП, винуватець аварії не зміг утекти.

П'яний водій мікроавтобуса відправив на той світ трьох людей. Його двічі ловили у полі, вже навіть хотіли прив'язати до дорожнього знаку.

І тільки коли приїхали співробітники ДАІ, стало відомо, що п'яний водій і сам правоохоронець — заступник командира взводу батальйону патрульної служби у Чорнобильській зоні, - йдеться в сюжеті ТСН.

Усі четверо пасажирів "Ауді" на момент аварії вийшли з машини. По дорозі у них спустило колесо. Вже тут, на узбіччі, вони намагалися його замінити. В цей момент почули сильний удар. Люди потрапили під колеса власного причепа з човном. Ігор — єдиний із компанії, хто вижив.

Мікроавтобус на шаленій швидкості пролетів у кроці від нього і не зачепив. Один його друг — загинув на місці, двоє - вже в лікарні. На місці ДТП зібрався цілий натовп із місцевих жителів, зупинялися автомобілі. Люди не дозволили водієві втекти.

Вже потім з'ясувалося, що водій носить погони. Олександр Лютий — заступник командира взводу патрульної служби у Чорнобильській зоні.

Пройти тест на алкоголь він відмовився. Аналізи в нього взяли наступного дня в рамках кримінального провадження. Майже через добу прилади показали 3 з половиною проміле. Попри це, суд відпустив правоохоронця з-під варти.

Вдови загиблих рибалок нервують, що до засідання Апеляційного суду правоохоронець ще раз спробує втекти. Відучора Олександра Лютого звільнили із органів внутрішніх справ, повідомили його колеги. Рідні загиблих сподіваються, що в МВС проконтролюють, аби він уже не зміг відновитися на посаді.


http://tsn.ua/ukrayina/na-chernigivschini-p-yaniy-milicioner-zbiv-na-smert-troh-lyudey-369584.html

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини