Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:21:53

Олександр Соколов: гуманітарний вантаж бійцям 13-го батальйону доставлено

13.09.2014   11:01

Чернігівський міський голова Олександр Соколов провів прес-конференцію після повернення із зони проведення антитерористичної операції, куди супроводжував гуманітарний вантаж.

Міський голова, заступник міського голови Віктор Бистров, депутат міської ради Олег Шеремет та представник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Григорій Годун побували у 13-му батальйоні територіальної оборони, що розташовувався під Луганськом. Зараз місце його дислокації уже змінено.

"Ми доставили вантаж, але хлопці найбільше чекають звістки про ротацію", - сказав міський голова. Він також повідомив, що назад вони підвезли трьох бійців у відпустку – одного чернігівця і двох ніжинців.

"Бійці батальйону переживають за ситуацію в Україні. Хлопці чекають політичних домовленостей і миру. Сприймають усе по-чоловічому, спокійно", - зазначив керівник міста.

В.Бистров підкреслив, що найбільше бійці потребують ротації, адже перебувають у зоні АТО уже понад 4 місяці.

"Одна велика потреба – ротація. Іншого вони не просять, хоч вдячні всім за допомогу", - сказав заступник міського голови. Ще бійці потребують важкої військової техніки та озброєння. Одночасно з чернігівською бійці 13-го батальйону отримали допомогу із Батурина, яку доставили волонтери.

Як повідомлялося, 9 вересня з Чернігова було відправлено гуманітарний вантаж на схід України. Допомогу у придбанні необхідного спорядження, продуктів харчування, води та медикаментів надали комунальні і приватні підприємства Чернігова, торговельні мережі. Міський голова та заступники міського голови також виділили власні кошти. Зокрема, бійцям 13-го батальйону відправлено спальні мішки, каремати, берці і гумові чоботи, звичайна білизна і термобілизна, плащі тощо.

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.