Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:52:24

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.09.2014   09:41

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 07 вересня по 08 годину 08 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 6 пожеж, з яких 2 в житловому секторі, 1 на транспорті, 2 в екологічних природних системах та 1 інша.

1. Пожежа на транспорті автодорога біля смт Козелець О 12 год. 22 хв. сталася пожежа автомобіля з причепом "Mercedes Actros". Вогнем знищено автомобіль та вантаж (пакувальний папір). Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30 000 грн.

2. Пожежа сухої трави Козелецький район, біля с. Жуківщина О 13 год. 29 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,4 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

3. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Удайці О 18 год. 10 хв. сталася пожежа господарчої споруди. Вогнем пошкоджено оздоблення стіни на площі 2 кв. м та майно. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 1 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 5 000 грн.

4. Пожежа м. Чернігів, Червоногвардійська О 18 год. 25 хв. сталася пожежа сміття в неексплуатуємій будівлі. Вогнем знищено сміття на площі 4 кв. м. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі Срібнянський район, с. Дігтярі О 20 год. 30 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 27 кв. м та майно. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 4 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 120 000 грн.

6. Пожежа сміття Чернігівський район, біля с. Березанка О 05 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 80 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

 


Інші повідомлення:

07.09.2014 року о 23 год. 19 хв. по лінії "101" надійшло анонімне повідомлення про можливі вибухи в будівлях розважальних закладів м. Чернігова (нічні клуби "Даймонд", "Річмонд" та кафе "Розмарин"). Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалися відділення 2 ДПРЧ, 3 ДПРЧ та ПРЧ АРЗ СП (3 одиниці техніки, 12 чоловік особового складу). Інформація за даним фактом не підтвердилась.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини