Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:36:30

В країні – війна. Мер – у відпустці. "Батьківщина" скликає сесію

04.09.2014   07:34Агенцiя

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» ініціює скликання 43 сесії міської ради.

Підставою для цього депутати називають бездіяльність Чернігівського міського голови Олександра Соколова у питаннях підтримки мобілізованих до зони АТО та їхніх сімей, а також невиконання міською владою важливих соціально-економічних рішень, зокрема підготовки міста до зимового періоду.

Про позицію депутатського корпусу ВО «Батьківщина» представникам ЗМІ та громадськості повідомили голова фракції Владислав Кухар, депутати Чернігівської міської ради В’ячеслав Лебідь, Олег Русін, Віталій Федотов.
У прес-конференції також взяла участь дружина мобілізованого Олена Куровська, яка попросила депутатів посприяти у вирішенні питання ротації військовослужбовців, забезпечити їх транспортом у разі повернення додому і вирішити питання з наданням пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Жінка наголосила, що із цими проблемами вона та інші дружини мобілізованих вже зверталися до мера Чернігова, однак жодного позитивного рішення прийнято не було з цього приводу.
За словами голови фракції Владислава Кухара найближчим часом ці питання планується розглянути на сесії міської ради.

«До нас звернувся депутат Верховної Ради України Валерій Дубіль з вимогою терміново ініціювати скликання 43 сесії та винести на її розгляд низку важливих питань. Адже зазначені проблеми існують і їх порушують люди під час громадських зборів, які проводить «Батьківщина» в місті та області зокрема, - наголосив голова фракції Владислав Кухар. - Зараз вкрай важливим є вирішення питання допомоги мобілізованим та їхнім сім’ям, зокрема щодо транспортного забезпечення наших військових».
На думку депутатів від «Батьківщини» в країні триває війна і потрібно щохвилини бути готовими до можливого нападу зі Сходу.
Настав час акумулювати всі сили і виконувати вимоги громади. І якщо влада не справляється з покладеними на неї обов’язками, потрібно або допомогти їй, або висловити недовіру.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини