Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:42:16

Сказина Або Дурноверхе обливання

03.09.2014   08:09Агенцiя

"КОМЕДІЯ, МАМО, З НАС -- МОСКАЛЬ З МЕНЕ ТА НА ВАС". Це у сороміцькій пісні. А в житті, поки в іловайських пекельних казанах і коридорах наші оборонці вмиваються кров'ю, владні партлімітчики бавляться у новий моднячий «флеш-моб»: поливають себе крижаною водичкою – «на знак солідарності з мужніми бійцями АТО".

І якби ж то не прилюдно, а так, між собою дурисвітили...

Та де там! На всю юлицю гармидер! Кажуть на камеру народові щирі казання, готуючись, як до святої купелі, як до таїнства, а здійснивши сей «гераклівський подвиг» (з диким криком, поросячим вереском, як нерозумні дітваки) -- публічно закликають це повторити своїх сановитих содругів і содружок.

Панове міністри, депутати, жони очільників, дядьки, тітки і прочі публічні люди, якщо у вас застій адреналіну в крові, якщо ви поробили всю свою обов'язкову публічну роботу і у вас купа вільного часу, -- спакуйте багажник всім необхідним для вояків, сядьте за кермо персональної автівки чи збоку, біля водія, гарантуючи йому своєю височайшою присутністю нехай номінальну безпеку, -- і гайда в зону АТО: викопаєте хлопцям бодай одного окопчика --змокрієте не згірш, аніж од цеберка крижаної води.

АБО Ж НЕ ГАНЬБІТЬСЯ ПЕРЕД ЯСНИМИ ОЧИМА ТИХ, ХТО ЗАРАДИ ЖИТТЯ КРАЇНИ І ВАШОГО ДУРНОВЕРХОГО ПРОЖИГАНІЯ ЖИЗНІ НИНІ ЗМУШЕНИЙ ЩОМИТІ СТУПАТИ НА ТОНЮСІНЬКІ ЛЬОДИ МІЖ ЖИТТЯМ І СМЕРТЮ.

Соромітництво чи, як сказали б у моїй Грибовій, СКАЗИНА.

Заледве не щовечора столичні небеса роздирають святкові феєрверки. Що празникуємо, недолюдки?! Чи отим снопом сатанинських іскор з методичністю садистів допалюємо уже в небесах сущі невинні душі новоубієнних братів і сестер наших?

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ


http://www.hvilya.com/news/skazina/2014-09-02-5113
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини