Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:12:38

Звільнений робітник помстився господарю за звільнення

21.08.2014   08:12

Працівники карного розшуку затримали зловмисника, який поцупив зі складу більше сотні пар гумових чобіт.

До чергової частини Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення, що на одному зі складських приміщень в м. Чернігові спрацювала сигналізація. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники УДСО при УМВС України в Чернігівській області.

Як розповів начальник Чернігівського міського відділу міліції Володимир Рапута, на місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи, поспілкувавшись з власником складу, з’ясували, що з приміщення пропало товару на суму близько 16 тисяч гривень, натомість двері складського приміщення були неушкоджені.

Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції одразу взялися до роботи. Вони з’ясували хто мав доступ до складу, хто тут працює, а також кого було звільнено з роботи за негативними мотивами. І оперативники не помилилися. Злочин було розкрито по «гарячих слідах». При перевірці одного з працівників, звільненого за дрібні крадіжки, на подвір’ї його приватного будинку було знайдено викрадені речі. Чолов’яга у цей час відпочивав вдома і навіть не підозрював, що до нього вже зранку завітають оперативники. Він навіть не встиг сховати «трофеї».

Оперативникам 30-річний чоловік, який раніше не мав проблем із законом, розповів схему, за якою скоїв злочин. На підготовчому етапі в суботу увечері, відкривши ключем вхідні ворота, він потрапив до офісного приміщення складу, там взяв ключі від складу готової продукції. А на практичному етапі наступного дня на своєму автомобілі вивіз зі складу 23 коробки чоловічого взуття та 16 пар рибацьких напівкомбінезонів.

Щоб одразу ніхто нічого не запідозрив, ключі поклав на місце. Чоловік працював водієм на складі, тому мав можливість збувати крадене. Він ніде не працював і в такий спосіб хотів підзаробити легких грошенят.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини