Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:37:46

"Невдоволені" відвідувачі караоке-клубу ночують у міліцейському відділку

12.08.2014   10:38

В Чернігові близько другої ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» сигналізації в місцевому караоке-клубі. На місце пригоди негайно був направлений наряд групи затримання.

На місці до працівників міліції звернувся адміністратор нічного закладу та повідомив, що один відвідувач відмовляється сплачувати рахунок за замовлення та висловлюється нецензурною лайкою в бік персоналу, який його обслуговував. На зауваження міліції чоловік реагував неадекватно та продовжив нецензурно висловлюватися.

Держохоронці запропонували чоловіку заспокоїтися та пройти до службового автомобіля, щоб проїхати до Чернігівського міського відділу. Натомість відвідувач почав розмахувати руками і намагався повернутися до закладу аби продовжити відпочинок. В результаті до громадянина були застосовані заходи фізичного впливу, порушника доставлено до Чернігівського міського відділу міліції.

Наступної ночі на пульт централізованого спостереження надійшов аналогічний сигнал – відвідувач закладу відмовився сплачувати за замовлення, сума якого складала майже п’ятсот гривень. Чоловік мотивував свою поведінку тим, що в закладі йому не сподобалася музика та караоке, від яких він «не отримав задоволення».

Для з’ясування обставин події правопорушник був доставлений до Чернігівського міського відділу міліції.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.