Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:17:03

Інформація про фінансове забеезпечення військовослужбовців та їх сімей

05.08.2014   14:57

Розміри місячного грошового забезпечення військовослужбовців, які беруть участь в АТО, та інформація щодо переказу коштів військовослужбовцями своїм родинам

У зв’язку з численними запитами щодо порядку перерахування грошового забезпечення членам сімей військовослужбовців за призовом під час мобілізації, Головним фінансово-економічним управлінням Генерального штабу ЗС України підготовлено інформаційний матеріал щодо розмірів місячного грошового забезпечення військовослужбовців ЗС України, які приймають участь в антитерористичній операції та інформацію щодо можливостей переказу коштів військовослужбовцями своїм родинам.

Розміри місячного грошового забезпечення військовослужбовців ЗС України, які приймають участь в антитерористичній операції (тис.грн.)



*грошове забезпечення за перший місяць може бути меншим в залежності від дати прийняття посади, або дати зарахування до складу АТО.

100% винагороди — військовослужбовці високомобільних десантних військ, льотного складу,
наземної авіації та спецназу;
60% винагороди — інші військовослужбовці.

Інформація щодо можливостей переказу коштів військовослужбовцями своїм родинам

Для забезпечення членам сімей військовослужбовців за призовом під час мобілізації, повідомляється, що за бажанням військовослужбовця перерахування (виплата) коштів членам сімей може здійснюватися шляхом:

видачі готівки з каси військової частини, за місцем її постійного розташування, за довіреностями військовослужбовців;
перерахування коштів на зазначений військовослужбовцем рахунок (для цього необхідно зазначення повних реквізитів банку отримувача коштів) або поштовим переказом на адресу отримувача з оплатою цих послуг за рахунок військової частини.

Крім того військовослужбовці можуть самостійно перерахувати кошти членам своїх родин використовуючи послуги дистанційного обслуговування банківських рахунків з використанням систем «телефонний банкінг», «Кліент-інтернет-банк» або «SMS — банкінг» інформація щодо зазначених послуг розміщена на офіційних WEB сайтах банківських установ, або надається операторами довідкової служби банків.

«Телефонний банкінг» — система що надає можливість здійснювати грошові перекази по телефону (надаючи відповідні розпорядження оператору банку). Послуга дозволяє здійснювати будь-який платіж (переказ), використовуючи лише телефон. Щоб провести платіж, необхідно набрати номер відповідної служби банку (для ПриватБанку — 3700; для Universal Bank —0-800-300-200) з мобільного телефону, повідомити оператору номер Вашої банківської картки, з якої буде здійснюватись платіж, реквізити отримувача і суму платежу.
«Кліент-інтернет-банк» — система інтернет-платежів, що дозволяє керувати своїми рахунками в Банку за допомогою Інтернету або додатків (програм) на мобільному пристрої.

Системою можливо здійснювати операції з карткою, переказувати кошти, робити платежі і внески, погашати кредити, створювати депозити.

«SMS — банкінг» — банківський сервіс що надає цілодобове використання банківських послуг за допомогою мобільного телефону та «SMS» — команд. Ви можете дізнатися баланс за карткою, поповнити мобільний телефон, переказати будь-яку суму на іншу картку цього ж банку, а також отримати миттєві підтвердження про здійснені операції за Вашою карткою.

Інформація про додаткові системи платежів різних банківських установ що забезпечують розрахунково-касове обслуговування військових частин та установ Збройних Сил України


 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини