Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:39:14

Микола Звєрєв відвідав з робочим візитом Городнянщину

23.07.2014   07:06

22 липня голова обласної ради Микола Звєрєв взяв участь у роботі двадцять третьої сесії Городнянської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Григорій Примак.

На пленарному засіданні депутати розглянули та затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2014 року, звіт про витрачання коштів резервного фонду за І квартал цього ж року, звіт про стан виконання середньострокової Програми соціально-економічного розвитку на 2011-2015 «Городнянщина-2015», районну Програму фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць і доріг комунальної власності на 2014-2018 роки. Також народні обранці прийняли відповідні зміни до районного бюджету та розглянули інші питання порядку денного.

Микола Звєрєв під час свого виступу акцентував увагу на фінансовій ситуації, що склалася в державі, зокрема, і в Чернігівській області.

Керівник розповів присутнім про поїздку в зону АТО, де він нещодавно перебував з гуманітарною місією. Користуючись нагодою, голова обласної ради подякував всім жителям району за зібрану нашим військовим матеріальну допомогу та закликав і надалі підтримувати їх, не залишаючись осторонь проблем, від вирішення яких залежить наше майбутнє.

Не оминув увагою Микола Звєрєв і питання щодо реформування місцевого самоврядування. Він зазначив, що Чернігівська область є однією з перших областей, яка висловила готовність впровадити пілотний проект з децентралізації влади. Про це, до речі, найближчими днями у Батурині йтиметься на засідання правління Української асоціації районних та обласних рад.

Після завершення сесії голова обласної ради ознайомився з ходом ремонту районної гімназії, де відзначив низку недоліків у підготовці учбового закладу до нового навчального року, які треба усунути.

Також Микола Звєрєв відвідав міжнародний пункт пропуску «Сеньківка», ознайомився з його роботою, оглянув облаштування на кордоні та обговорив з місцевою владою проблемні питання, що потребують негайного вирішення.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини