Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:03:44

Чернігівські міліціонери, які несуть службу в зоні АТО, отримали нагороди

22.07.2014   06:47

Керівництво держави та МВС України високо оцінило внесок міліціонерів Чернігівського зведеного загону в стабілізацію обстановки на сході країни. Трьом міліціонерам вручили нагороди Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Третя ротація зведеного загону чернігівських міліціонерів сумлінно несе службу в зоні антитерористичної операції. Правоохоронці продовжують виконання завдань із захисту єдності нашої незалежної держави в рамках проведення АТО на сході України.

Міліціонери Придесення патрулюють населені пункти, проводять зачистки, контролюють рух транспорту, а також надають допомогу в евакуації мирних жителів із зони бойових дій.

За успішне виконання особовим складом спеціальної роти міліції УМВС в Чернігівській області бойових завдань із зачистки Брусівки, Закітного, Миколаївки та Сіверська Донецької області в базовому таборі сил АТО під Ізюмом Харківської області Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вручив командиру роти майору міліції Олександру Бредюку орден «За мужність» ІІІ ступеня.

У свою чергу Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив відзнаки МВС «За відзнаку в службі» бійцям спеціальної роти міліції УМВС в Чернігівській області майору міліції Юрію Ющенку та прапорщику міліції Анатолію Кисловцю, які проявили мужність і героїзм під час операції із знешкодження терористів.

А днями з начальником Управлінням МВС України в Чернігівській області генерал-майором міліції Олегом Демченкомзв’язалася адміністрація Слов'янської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №21, розташованої у селищі Семенівка. Від імені громадськості та учнів директор школи Сергій Борисенко висловив генералу Демченку подяку за професійні дії бійців спеціальної роти міліції, які оперативно розшукали зловмисника та повернули школі викрадене майно.

Директор школи розповів, що як тільки бойовики втекли, він пішов до школи подивитися в якому вона стані. Виявилося, що з комп’ютерного класу мародери викрали шість комп’ютерів. Спочатку директор звернулися до армійців, а ті викликали міліціонерів Чернігівського зведеного загону.

Протягом буквально години міліціонери встановили особу місцевого злодія, розшукали у різних схованках комп’ютерну техніку і повернули її школі. «От такі справи, — говорить директор школи Сергій Борисенко, — мародери виявилися місцевими, а зовсім не «правосеками» чи «нацгадами», як любили говорити ДНРівці...»

Даючи оцінку діям особового складу, генерал Демченко підкреслив, правоохоронці демонструють високий бойовий дух та міцне почуття обов’язку, прагнення якомога швидше очистити Україну від терористів, повернути мир та спокій в державу, тому ми пишаємося нашими міліціонерами, які й далеко від дому є зразком виконання службового обов’язку.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини