Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:31:22

Керівники обласної ради зустрілися з трудовим колективом Менської центральної районної лікарні

15.07.2014   12:18Агенцiя

Вчора голова обласної ради Микола Звєрєв разом із своїм першим заступником Олександром Кодолою перебували з робочою поїздкою в Менському районі, під час якої зустрілися з медичним персоналом центральної районної лікарні.

В зустрічі взяли участь голова районної ради Володимир Невжинський та голова районної державної адміністрації Олександр Мисник.

Микола Звєрєв на початку зустрічі розповів про своє відрядження до Луганської області, у зону антитерористичної операції, куди особисто супроводжував вантаж з матеріально-технічною допомогою від жителів Чернігівщини для бійців 13-го батальйону територіальної оборони. Повідомив, що особовий склад підрозділу передає усім небайдужим землякам слова щирої вдячності.

Керівник також дав стислу характеристику економічній ситуації в області. Повідомив, що, не зважаючи на нинішні труднощі, влада робить все можливе для своєчасної виплати пенсій та зарплат, ремонту доріг та об'єктів соціальної інфраструктури. Висловив переконання, що країна зможе подолати нинішні труднощі на шляху до кращого життя.

В ході зустрічі, голова обласної ради вручив головному лікарю Менської центральної районної лікарні, депутату обласної ради Хомрачу Петру Петровичу cпільну Почесну грамоту обласної ради та обласної державної адміністрації за сумлінну працю та з нагоди 60-ти річчя з дня народження.

Перед колективом виступив голова районної ради Володимир Невжинський, який коротко охарактеризував стан справ у районі та розповів, над чим працює районна рада та її депутатський корпус.

У свою чергу, Петро Хомрач, виступаючи перед присутніми, розповів про стан справ в медицині району, поділився наболілими проблемами та подякував очільникам області за дієву підтримку, висловивши сподівання на те, що така увага до місцевих проблем буде й надалі.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини