Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:49:23

П'яні розбірки закінчилися вбивством

28.05.2014   17:49

Під дією спиртного люди не розуміють, що коять, а коли на ранок прокидаються, починають розуміти, що наступний ковток свободи вони можуть взагалі не зробити ніколи, тоді по-справжньому їм стає страшно.

До чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції зателефонував мешканець обласного центру і повідомив, що в сусідському будинку він виявив труп господаря.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Прибулі на виклик міліціонери встановили, що літнього чоловіка вбили, про це свідчили численні ножові поранення на тілі.

Міліціонери почали опитувати сусідів, вилучати речові докази, встановлювати обставини злочину. Впродовж доби оперативники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним виявився 45-річний чернігівець, який вже раніше був засуджений за аналогічний злочин. Як розповів затриманий, того дня він прийшов до загиблого погостювати зі своєю знайомою. Під час вживання спиртного у нього з господарем будинку виник конфлікт, в процесі якого жінка залишила їх, а чоловіки продовжили з'ясовувати стосунки. В подальшому гість завдав більш слабкому опоненту декілька ножових поранень і залишив помирати.

Наразі міліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини