Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:48:32

Державна служба охорони - за безпеку дітей

24.05.2014   08:12

Актуальним питанням сьогодення залишається безпека дітей під час перебування в навчально-виховних закладах. Відправляючи дитину до дитячого садку чи до школи, всі батьки хочуть, аби їхня дитина була в цілковитій безпеці, їх хвилює, щоб дитина повернулася звідти живою та здоровою.

З метою попередження злочинності, як профілактичний захід Державна служба охорони проводить ряд зустрічей з керівництвом шкільних закладів, в ході яких дають ґрунтовні поради, як можна зменшити кількість протиправних діянь.

За словами начальника Управління ДСО в Чернігівській області підполковника міліції Станіслава Митуса: «Під час навчально-виховного процесу діти повинні почуватися в повній безпеці, а думки повинні бути направлені на отримання знань».

Кількість навчальних закладів, що перебувають під охороною ДСО на території Чернігівської області, становить 27. Незважаючи на невелику їх кількість, питання залишається актуальним і перебуває на контролі.

Найбільшою популярністю користується технічна охорона у вигляді кнопки термінового виклику міліції та охоронної сигналізації, в результаті спрацювання яких негайно приїздить наряд міліції охорони.

Для найменших вихованців дитячого садка Чернігова, який, до речі, перебуває під охороною ДСО, під час проведення тижня безпеки життєдіяльності працівники міліції розповіли дітлахам як необхідно поводитися з незнайомцями та про роботу міліції в цілому.

Діти уважно вислухали міліціонерів, а наостанок чи не кожен з них виявив бажання відчути себе в ролі справжнього міліціонера - приміряли бронежилет та каску, посиділи за кермом міліцейського автомобіля, а деякі спритники навіть вголос вигукували, що також хочуть стати міліціонерами!
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини