Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:52:17

Через державний кордон не пропущено 180 осіб

28.04.2014   14:09Агенцiя

Кордон за тиждень

Протягом тижня обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. Державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

За минулий тиждень, з 21 по 27 квітня 2014 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 51,9 тис. осіб та 10,1 тис. транспортних засобів, таким чином зафіксовано зменшення пасажирського потоку на 0,7 тисячі осіб у порівнянні з позаминулим тижнем. Затримано 4 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 19 осіб, на яких накладено штрафів на суму 6885 гривень.

Через державний кордон не пропущено 180 осіб, з яких 35 – потенційні незаконні мігранти. Серед не пропущених - 104 громадянина Російської Федерації, 40 з яких не змогли підтвердити мету своєї поїздки до України, а 64 не мали відповідного фінансового забезпечення свого перебування.

За минулу добу через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 10,9 тис. осіб та 2 тис. транспортних засобів.

Через державний кордон не пропущено 20 осіб, з яких 2 – потенційні незаконні мігранти. До України не пропущено 11 громадян Російської Федерації, які не мали відповідного фінансового забезпечення свого перебування в Україні та 1 громадянин РФ, який не зміг підтвердити мету своєї поїздки до України.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини