Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:36:39

Безробітним пропонували військову службу за контрактом

17.04.2014   15:13Агенцiя

15 квітня у Чернігівському МЦЗ відбулася презентація 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту. На захід прийшло 25 безробітних чернігівців віком від 18 до 40 років.

На початку зустрічі представники служби зайнятості ознайомили присутніх із ситуацією на ринку праці та послугами служби зайнятості, зазначивши, що нині, в нелегкі для країни часи, альтернативою безробіттю може стати служба в армії за контрактом. Це, як мінімум на три роки, матеріальна стабільність та зайнятість.

Старший сержант військової служби за контрактом Віталій Кирильчук розповів присутнім про вакантні посади рядового, сержантського і старшинського складу.

Зокрема зазначив, що така служба є престижною та конкурентоспроможною професією на ринку праці, а також дає можливість бути не тільки забезпеченим роботою, але й з вчасно виплаченою заробітною платою та іншими соціальними гарантіями. Учасники семінару дізнались про вимоги до кандидатів, умови проходження служби, соціальні гарантії, зокрема щодо забезпечення житлом, пенсійного забезпечення при звільненні з військової служби за віком або за станом здоров’я тощо.

Крім того, Віталій Кирильчук презентував Чернігівський 8-й навчальний центр Державної спеціальної служби транспорту та запросив присутніх на навчання за робітничими професіями, а саме: водолаз, охоронник, копрівник, такелажник, акумуляторник, монтер колії, машиніст крана автомобільного, машиніст екскаватора одноковшового, машиніст бульдозера, машиніст електростанції пересувної, водій категорій B, C, D та інші.

Більш детальну інформацію щодо навчання та працевлаштування на військову службу можна отримати у 8-му навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту за адресою: м. Чернігів, вул. Щорса 18, або за телефонами: (0462) 4-53-99, (093) 91-95-916.


Оксана Большак, головний спеціаліст відділу організаційної та інформаційної роботи

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей