Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:08:35

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

17.04.2014   09:45

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 16 квітня по 08 годину 17 квітня 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі, з яких 2 в житловому секторі та 1 на транспорті. Загинула 1 людина.

1. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, с. Сиберіж 16.04.2014 року сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено меблі. На місці пожежі виявлено тіло господаря. Причина - необережність під час куріння господаря. Збиток - 100 грн. На гасіння пожежі підрозділи ДСНС не залучалися.

2. Пожежа в житловому секторі м. Семенівка, вул. Богдана Хмельницького О 15 год. 15 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.

3. Пожежа автомобіля Носівський район, с. Козари О 19 год. 55 хв. сталася пожежа автомобіля ЗАЗ 968М, 1982 р.в. Вогнем знищено автомобіль. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі в салоні автомобіля. Збиток встановлюється.


Виявлення та знищення ВНП:

О 13 год. 00 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС у Чернігівській області знищено мінометну міну калібром 50 мм часів ВВв яку було виявлено 15.04.2014 року при проведенні земляних робіт за адресою: Борзнянський район, с. Високе. Також знищено 1 артилерійський снаряд калібру 105 мм, який було виявлено піротехніками, під час обстеження прилеглої території.
 

Інші повідомлення:

О 22 год. 10 хв. у м. Чернігові по вул. Мстиславська у власній квартирі в непритомному стані знаходилась гр. Д., 1938 р.н. Для надання допомоги залучалось відділення 2 ДПРЧ на автодрабині.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини