Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:20:15

Ніжинські міліціонери затримали озброєних грабіжників. ФОТО

15.04.2014   14:51

Група швидкого реагування Ніжинського міськвідділу міліції, здійснюючи охорону громадського порядку на території обслуговування, затримали «по гарячих слідах» озброєних грабіжників.

Вночі на одній з вуличок в центрі Ніжина під час охорони громадського порядку працівники міліції зі складу групи швидкого реагування побачили молодиків, що конфліктували між собою.

Та коли міліціонери зупинилися аби з'ясувати ситуацію, один з хлопців раптово кинувся навтьоки. Міліціонери зреагували миттєво і професійно затримали утікача, у нього правоохоронці виявили бойовий пістолет «СZ» (чеська збройовка), споряджений 7 патронами калібру 9 мм.

При спілкуванні з учасниками конфлікту один з молодиків повідомив, що його пограбували двоє невідомих, перший - який відібрав телефон, пішов ще до приїзду міліціонерів, а інший, який йому допомагав - щойно затриманий.

Ним виявився 40-річний ніжинець, чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ніжинського міськвідділу. Чоловіків, які стояли біля місця події та спостерігали за перебігом подій, для подальшого з'ясування обставин було доставлено до міліції. Іншого учасника пограбування працівники карного розшуку затримали наступного дня. Він в усьому зізнався та надав правдиві свідчення. Телефон вилучений.

Як зазначив начальник Ніжинського міськвідділу Олександр Шипілов, наразі працівники міліції з'ясовують усі обставини справи, підозрюваних перевіряють на причетність до інших злочинів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж) та за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання зброї та боєприпасів). Зловмисникам загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини