Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:48:19

Освітяни та медики Чернігівщини надають допомогу українським військовим

08.04.2014   14:03

В рамках Всеукраїнської акції «Підтримаємо армію разом», дедалі більшає небайдужих жителів Сіверського краю допомогти у цей скрутний для нашої країни період українському війську.

До благодійної справи активно долучилися профспілкові організації загальноосвітніх середніх навчальних закладів міста. Так, профспілковий комітет Чернігівського базового медичного коледжу управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації зібрав понад 5 тисяч гривень та передалв воїнам-танкістам 400 пар чоловічих «тапочків-капців».

- Ми звернулися до командування бригади і запропонували свою допомогу. Закупили речі першої необхідності, які зараз потребують наші захисники. Долучитися, до підтримки своєї армії - це обов'язок кожного свідомого громадянина! – розповів директор медичного навчального закладу Микола Самойленко.

Вагома допомога надається у вигляді широкого спектру медичних товарів та харчових продуктів. Зокрема, вчителі Чернігівського ліцею №22 придбали та доставили військовослужбовцям однієї з військових частин Повітряних сил ЗС України медикаменти для першої невідкладної допомоги, шкарпетки та продукти харчування, які можуть зберігатись тривалий термін.

- Ми дякуємо українським військовим за патріотизм та відвагу щодо захисту свободи, демократії і незалежності країни. Ці благодійні вчинки зараз необхідні. А найголовніше, коли мова йде про бойовий дух наших армійців. Ми підтримуємо їх та віримо, що вони захистять мирне небо над нашою рідною Україною! – зазначила представник профспілкового комітету ліцею №22 Надія Хроленко.

В свою чергу, військові висловлюють вдячність даним установам за надану допомогу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.