Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 17 травня, 04:28:34

В прикордонній смузі виявлені невідомі радіоаматори. ОНОВЛЕНО

10.03.2014   10:26Агенцiя

8 березня, близько 16.30, прикордонний наряд «Прикордонний патруль» відділу прикордонної служби «Задеріївка» в 500 метрах від державного кордону, на околиці с. Кам’янка Ріпкинського району, виявив 3 невідомих осіб, які біля автомобіля «Ленд Ровер» розгортали та налаштовували антену аматорської радіостанції, з їхніх слів для ведення міжконтинентальних переговорів.

Невідомі особи, двоє чоловіків та жінка, виявились громадянами України, жителями Києва 1965, 1958 та 1961 років народження.

З метою встановлення обставин встановлення, законності використання такої антени в прикордонній смузі до місця подій прибула оперативно-слідча група Ріпкинського РВ УМВС в Чернігівській області та співробітники СБУ.

Після встановлення законності використання такого обладнання та перебування в прикордонній смузі радіоаматори, після згортання обладнання, вибули до місця проживання.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко

Останні новини Чернігівщини

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку 14:37

Близько чотирьох тисяч дітей в Україні щороку залишаються без батьківського піклування. З війною ця проблема набула особливого значення. Діти, на жаль, втрачають батьків, але жоден заклад не здатен замінити дитині сім'ю, забезпечити тепло і родинний затишок, подарувати дитинство.

11 шкіл області – з власними сонячними електростанціями 14:22

Коштом французької організації «Електрики без кордонів» (Electriciens sans frontieres) 11 закладів освіти в дев’яти громадах Чернігівської області найближчим часом запустять власні сонячні електростанції.

У Чернігові відкрили набір на безкоштовні курси польської мови для дорослих: як зареєструватися? 14:19

У Чернігові на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили набір на безоплатні курси польської мови для дорослих. Навчання повністю безоплатне, а опанувати мову можна як «з нуля», так і з середнього рівня.

97% роботодавців декларують, що готові взяти ветеранів на роботу 10:50

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

Як обрати найкращий односолодовий віскі 10:37

Світ односолодового віскі надзвичайно різноманітний і захоплюючий. Цей напій вважається втіленням виноробних традицій та майстерності. Вибір віскі - це мистецтво, що вимагає певних знань та досвіду. Чи шукаєте ви напій для особливого вечора, чи хочете розширити свої горизонти, наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини